Eunet

Futsal sinergija


Izuzetna pažnja KMF „Ekonomac“ za naš Klub predstavlja pravu investiciju, a današnji dan je zahvaljujući toj pažnji za nas pravi praznik. Evo zašto...

Podrška afirmaciji futsala u Srbiji kroz organizovanu posetu evropskom šampionatu od oko 150 simpatizera ovog sporta od strane kragujevačkog KMF „Ekonomac“ ima i dimenziju izuzetne društvene odgovornosti.

Za grupnu fazu takmičenja „Ekonomac“ je „Junioru“ ustupio 15 mesta uključujući organizovan prevoz i ulaznice.

Danas nas je generalni sekretar najuspešnijeg domaćeg futsal Kluba g.din Nikola FRŽOVIĆ obavestio da možemo računati na isti broj mesta i u narednoj fazi takmičenja.

To znači, da će članovi i pomažući članovi PAK „Junior“ koji su zdušno navijali za nacionalni futsal tim i koji predano rade na razvoju futsala za slepe i slabovide u Srbiji i regionu moći da nastave sa podrškom „Orlovima“ i budu integralni deo navijačkog tima, baš kao što žele da budu i integralni deo nacionalne futsal porodice uz podršku FSS i UEFA.

Obećavamo, učinićemo sve, da predanim radom na projektima doprinesemo stvaranju boljih uslova za razvoj futsala u Srbiji i učinimo da ova nesvakidašnja pažnja za „Ekonomac“ ne predstavlja trošak, već investiciju u dostupnost futsala svima.

Posredstvom ovog linka možete se upoznati i sa futsalom slepih.


Kragujevac, 07.02.2016.
Futsal sinergija
Eunet